Live Live

Op camping de Gouwe Stek vinden ze de regen niet erg

Gepubliceerd: Dinsdag 01 mei 2018 19:47

Op camping de Gouwe Stek vinden ze de regen niet erg

BOVENKARSPEL - Op camping de Gouwe Stek is het behoorlijk drassig door de regenval van de afgelopen dagen, maar de gasten vermaken zich uitstekend. "Het heeft ook wel wat hoor die regen op je tentdoek", vertelt een gast van de camping.

De kleine camping in Bovenkarspel heeft flink wat gasten staan tijdens deze meivakantie. De meesten zijn toch wel met de caravan of camper gekomen. Eigenaresse Trude Buisman baalt flink van de nattigheid. "Mensen lopen hier gewoon te soppen over de camping, dat is echt heel vervelend voor ze."

Niet moeilijk doen
Maar er valt niet zoveel aan te doen. Met regenen stopte het gelukkig al eind van de ochtend en de zon, wind en hogere temperaturen moeten ervoor zorgen dat de bodem weer een beetje droog wordt. Volgens de meeste gasten hoort regen er gewoon bij. "Op de camping moet je vooral niet te moeilijk doen. Gewoon laarzen aan en voordat je de voortent instapt, laarzen weer uitdoen.

De kinderen vermaken zich er in ieder geval prima en die hebben nergens last van. "Gek genoeg vermaken ze zich hier veel beter dan thuis ook met regen."

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services