Live Live

Op zoek naar kunstenaars en tuinen voor Hobby- en Kunstroute Enkhuizen

Gepubliceerd: Maandag 11 februari 2019 08:05

Op zoek naar kunstenaars en tuinen voor Hobby- en Kunstroute Enkhuizen

Enkhuizen – De veertiende Hobby- en Kunstroute in de Boerenhoek van Enkhuizen komt er weer aan. Naast creatief talent voor dit evenement is de organisatie ook op zoek naar eigenaren van tuinen die het leuk vinden om kunst in hun tuin te exposeren.

De viertiende Hobby- en Kunstroute staat op de agenda voor zaterdag 18 mei. Een groot gedeelte van de bewoners van de boerenhoek stellen dan hun tuin open voor hobbyisten en kunstenaars die hun werk in de tuinen kunnen exposeren.

Secretaris Yvon Haakman-Rienderhoff namens de organisatie: "Verrassend hoe royaal die tuinen zijn, maar soms ook niet. We proberen juist ook in een kleine ruimte passende creatieve werken te plaatsen. Bent u creatief en wilt u uw werk ook wel eens aan een groter publiek tonen? Tijdens bieden wij tijdens de Hobby- en Kunstroute die mogelijkheid. Als u erover denkt mee te willen doen, neem contact met ons op. Wij sturen graag de informatie."

De Boerenhoek is een van de weinige plekken in Nederland waar veeboeren en akkerbouwers hun bedrijf binnen de stadswallen hadden gevestigd. Met schuit en praam voeren zij dagelijks naar weilanden en akkers. Hun boerderijen, waaronder enkele rijksmonumenten, en schuitenhokken aan de walkant vormen een levendige herinnering aan die periode.

Mailen of bellen als u uw tuin een dag wilt openstellen voor publiek of als u kunst wilt exposeren kan met Jack via 06-18434657, 0228-316511 of Yvon Haakman: 06-10059851, 0228-317149.


Foto: Wim Langbroek

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services