Live Live

OPEN DAG Inloophuis PISA

za 02 feb


OPEN DAG Inloophuis PISA

HOORN - Op zaterdag 2 februari 2019 zet PISA van 12.00 tot 16.00 uur de deuren van haar inloophuis, aan de Draafsingel 59 in Hoorn, open voor iedereen die benieuwd is naar het bevlogen team en naar wat Inloophuis PISA allemaal te bieden heeft.

Iedereen is deze dag van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen en kennis te maken met de medewerkers en de verschillende activiteiten. De activiteiten van Inloophuis PISA zijn heel divers en zeker niet alleen voor patiënten, maar ook voor hun partners, kinderen, ouders en ook voor nabestaanden!
 
Deze middag is PISA “in bedrijf”, d.w.z. dat het mogelijk is om aan diverse activiteiten deel te nemen. Zo kunt u aanschuiven in het creatief atelier en uit volle borst meezingen tijdens het meezing-concertje van het PISA koor "Zingen voor je leven". Deze middag is er ook een mini-workshop theater “Spelen voor je Leven” en kunt u een lekkere metamorfose- , voetreflex- of handmassage ondergaan. Speciale gast deze middag is singer-songwriter Sylvia Aimee (sylvia@sylviaaimee.com).
 
Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan dit jaar van Inloophuis PISA heeft zij een speciaal PISA lied geschreven en zal dit tijdens de open dag ten doop komen houden.

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services