Live Live

Open Dag Water & recreatie Streekbos

Gepubliceerd: Donderdag 13 juni 2019 17:38

Open Dag Water & recreatie Streekbos

BOVENKARSPEL - Zondag 23 juni is er weer van alles te beleven in, op en om de recreatieplas in het Streekbos tijdens de Open Dag Water & recreatie.


Programma voor jong en oud
Als vanouds is er ook dit jaar weer een totaal programma voor jong en oud, georganiseerd door het Stede Broecse verenigingsleven. Tal van clubs zetten zich hiervoor in, van de in het Streekbos gevestigde organisaties als IVN, de sterrenwacht en het klimpark, maar ook verenigingen die soms in het Streekbos trainen zoals de bootcamp en de reddingsbrigade. Dit jaar is er ook veel te doen voor de oudere jeugd en de volwassenen en er is de hele dag gezellige muziek.

Trek uw sportiefste outfit aan en kom kijken en vooral meedoen op de Open Dag Water & recreatie op zondag 23 juni in het Streekbos, van 10.30-16.30 uur.

Kom sportief!
Zo’n sportief evenement vraagt ook om een sportieve heen- en terugreis, omdat de parkeerterreinen voor de auto’s in en rond het Streekbos snel vol raken. Dus kom zo veel mogelijk lopend, met de fiets, suppend, roeiend, enzovoorts voor de ODW toe.

Aanlijnplicht honden
In het deel van het Streekbos rond het meertje geldt een aanlijnplicht, en het strand is zelfs verboden voor honden. De meeste honden zijn niet gewend aan zoveel activiteiten als op deze dag. De organisatie vraagt hondenbezitters hun hond goed kort aan te lijnen en in de gaten te houden, of een keer een andere route door het Streekbos te nemen. Aan de kant van het Weelenpad is sinds kort een hondenzwemplek aangelegd, naast de parkeerplaats.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op: www.rbdestreek.nl of facebook.nl/odwsb

Mail de redactie voor tips en weetjes op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services