Live Live

Opening regenboogbank bij Nicolaas Lutjebroek

Gepubliceerd: Maandag 17 juni 2019 16:25

Opening regenboogbank bij Nicolaas Lutjebroek

LUTJEBROEK - Op zaterdagmiddag 29 juni om 15.00 uur wordt de regenboogbank bij Omringlocatie Nicolaas te Lutjebroek in gebruik genomen. De 'opening' heeft een feestelijk karakter met de muzikale omlijsting van het Hoogkarspelse combo Kitchenware.

Bonte kleuren
De bonte kleuren van de regenboogbank symboliseren de vele kleuren van het leven en sluiten aan bij de visie en kernwaarden van Omringlocatie Nicolaas te Lutjebroek. De bonte kleuren vertegenwoordigen een welkom voor iedereen ongeacht het geslacht, geloof, ras, levensovertuiging of geaardheid.

Spreuken
Op het bankje zijn twee witte bordjes geplaatst met de toepasselijke uitspraken:

'Wie goed doet, goed ontmoet ... en wie lief doet, lief ontmoet' en 'Je bent wie je wilt zijn ... en je mag zijn wie je bent.

Wens

Het initiatief voor het realiseren van de regenboogbank is voorgekomen uit de wens van een bewoner met zijn echtgenoot en werd met enthousiasme ontvangen en ondersteunt door de staf en cliëntenraad. Bij de opening op het buitenterras kunnen alle geledingen in Nicolaas aanwezig zijn: bewoners, mantelzorgers, begeleiding, medewerkers, vrijwilligers, staf, cliëntenraad en overige belangstellenden.

Muziek
Het Hoogkarspelse combo Kitchenware zal zorgdragen voor de muzikale omlijsting van deze feestelijke gebeurtenis. Kitchenware heeft de afgelopen twee jaren al meerdere optredens voor de bewoners in Nicolaas verzorgd. De liefde voor mooie liedjes heeft deze drie muzikale vrienden van Kitchenware samengebracht. De muziek krijgt in een sobere setting van zang, akoestische gitaren en percussie de gepaste muzikale sfeer mee in de sfeer van deze kleurrijke opening.

Mail de redactie voor tips en weetjes op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services