Live Live

Opmeer gaat 75-jarigen thuis opzoeken

Gepubliceerd: Dinsdag 29 januari 2019 06:56

Opmeer gaat 75-jarigen thuis opzoeken

OPMEER - De gemeente Opmeer heeft alle inwoners van 75 jaar en ouder een brief gestuurd waarin zij deze mensen uitnodigen voor een informatief huisbezoek. Als u een uitnodiging heeft gehad, dan wordt u binnen 14 dagen telefonisch benaderd voor het maken van een afspraak voor dit huisbezoek. Eventueel bellen de vrijwilligers bij u aan.

Bezoek bij u thuis

Tijdens dit huisbezoek krijgt u informatie over de mogelijkheden die er binnen de gemeente zijn op het gebied van wonen, welzijn, zorg en mobiliteit. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen functioneren. Heeft u een mantelzorger? Uw mantelzorger is van harte welkom om bij het bezoek aanwezig te zijn. 

De vrijwilliger van Raad en Daad neemt wat lekkers mee voor bij de koffie of thee! Wilt u meer weten over het huisbezoek, stelt u een bezoek niet op prijs of bent u voor 6 februari nog niet (telefonisch) benaderd? Neem dan zelf contact op met de Stichting Raad & Daad, mevrouw A. Hakvoort, coördinator van de bezoekgroep vrijwilligers, telefoon 06 - 330 559 50 of stuur een e-mail naar hakvoort@planet.nl

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services