Live Live

Ouderendag op de kermis van Hoorn groot succes:

Gepubliceerd: Dinsdag 13 augustus 2019 09:03

Ouderendag op de kermis van Hoorn groot succes:

Voor veel ouderen in Hoorn is het onmogelijk om de jaarlijkse kermis te bezoeken. En dus worden velen vandaag tijdens ouderendag opgehaald om alsnog neer te strijken tussen de attracties. Onder het genot van kermiszanger Erwin Fillee beleven de ouderen de middag van hun leven.

Vanaf het middaguur stromen de ouderen bij de poffertjeskraam aan het Dal toe om even de benen te strekken. Met stroop en poedersuiker worden de kelen vandaag gesmeerd om mee te zingen met de nummers van kermiszanger Erwin Fillee. "Grandioos, beter kan niet!", zegt een man op terras.

Het is inmiddels traditie dat het Kermisteam overheerlijke poffertjes bakt en serveert. Ondanks het regenachtige weer wordt er ook nog een rondje over de kermis gelopen.

De wilde attracties zijn echter niet voor iedereen weggelegd. "Nou, dat doe ik maar niet meer. Behalve het reuzenrad, dat gaat nog", zegt een man. Maar na de vele poffertjes, spelen ook andere bezwaren een rol: "Als je gegeten hebt en je komt uit een attractie. Dan komt alles eruit", vult hij aan.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services