Live Live

Oudersupportgroep om elkaar te helpen bij jeugd met drugs, alcohol en gokproblemen

Gepubliceerd: Maandag 04 februari 2019 12:25

Oudersupportgroep om elkaar te helpen bij jeugd met drugs, alcohol en gokproblemen

Enkhuizen – Ouders met kinderen die problemen hebben met alcohol, drugs- of gokverslaving en hierbij hulp kunnen gebruiken kunnen zich vanaf nu aansluiten bij de oudersupportgroep. De oudersupportgroep is gratis voor iedereen die hier aan mee wilt doen.

Elke derde maandag van de maan organiseert Brijder Jeugd een ondersteuningsavond welke geleid zullen worden door een preventiedeskundige van Brijder Jeugd.

De opzet is om ouders met elkaar in contact te brengen, zodoende kunnen ze zelf informatie en ervaringen uitwisselen en met elkaar de problemen bespreken waar ze tegenaan lopen. De ouders mogen uiteraard zelf bepalen waar ze het wel en niet over willen hebben.

De avonden duren van 19:30 tot 21:00 en worden gehouden in het wijkcentrum De Bonte Veer aan de Wielewaal 1 in Enkhuizen. Als u meer informatie wilt hebben kunt u contact opnemen met Corina van der Laan, mail naar corina.van.der.laan@brijder.nl of even bellen naar 06 5256 8152. Direct inschrijven kan ook via via Brijder Preventie/Jeugd Alkmaar: 088-3582260 of preventie@brijder.nl.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services