Live Live

Overtollig snoep mag naar Stichting Kerstactie Westfriesland

Gepubliceerd: Maandag 12 november 2018 20:43

Overtollig snoep mag naar Stichting Kerstactie Westfriesland

OPMEER - Sint Maarten zit er weer op en in veel huishoudens is veel snoep over. De Stichting Kerstactie Westfriesland meldt zich om dit snoep in ontvangst te nemen. Het komt dan ten goede van kinderen die rond de armoedegrens leven.

Uit cijfers van het CBS is gebleken dat het aantal gezinnen dat onder de armoede grens leeft in vrijwel alle Westfriese gemeenten is toegenomen. De kinderen uit deze gezinnen ondervinden dagelijks de gevolgen hiervan. Omdat de stichting vindt dat iedereen een leuk kerstfeest moet kunnen vieren, willen zij de kinderen in deze gezinnen rond de kerstdagen iets extra’s aanbieden in de vorm van een kerstpakket.

Bestuurslid Ruud Heijtink: "Zoals ieder jaar zijn we weer blij met alle hulp, in welke vorm dan ook. Gezinnen die veel snoep over hebben na Sint Maarten, kunnen hiermee een bijdrage leveren aan het vullen van de ca. 300 kerstpakketten die we jaarlijks uitdelen." Snoep kan ingeleverd worden bij Verano, Poel 5 in Obdam en bij Manon de Kleijn, Herenweg 18 in Hoogwoud.
Foto: Theo Annes

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services