Live Live

Politie zoekt burgers die konden voorkomen dat agenten van roltrap vielen tijdens aanhouding

Gepubliceerd: Vrijdag 02 augustus 2019 10:02

Politie zoekt burgers die konden voorkomen dat agenten van roltrap vielen tijdens aanhouding

BOVENKARSPEL - De politie is op zoek naar twee heldhaftige burgers die gistermiddag aan de Middenweg in Bovenkarspel konden voorkomen dat twee agenten met een verdachte van de roltrap af vielen. "Zij schoten ons te hulp. We willen deze mensen graag bedanken", aldus de politie.

BOVENKARSPEL - De politie is op zoek naar twee heldhaftige burgers die woensdagmiddag aan de Middenweg in Bovenkarspel konden voorkomen dat twee agenten met een verdachte van de roltrap af vielen. "Zij schoten ons te hulp. We willen deze mensen graag bedanken", aldus de politie.

Agenten kregen een melding binnen dat er een persoon aanwezig zou zijn in een winkel, terwijl hij een winkelverbod had. De verdachte werkte niet bepaald mee en er ontstond een strubbeling bovenaan de roltrap.

De agenten waren bang dat ze van de roltrap zouden vallen, maar dit werd voorkomen door twee behulpzame burgers die op tijd konden ingrijpen. "Het is niet niets om bij te springen in een situatie als deze. Maar deze twee personen deden dat zonder twijfel. We moeten er niet aan denken wat er gebeurd zou zijn als we naar beneden waren gevallen", vertelt de politie.

Na de aanhouding van de verdachte waren de burgers verdwenen. Daarom zou de politie nog graag met ze in contact komen, om ze te bedanken.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services