Live Live

Poll WEEFF: Handen af van Enkhuizerzand

Gepubliceerd: Donderdag 16 mei 2019 09:53

Poll WEEFF: Handen af van Enkhuizerzand

Handen af van het recreatiegebied Enkhuizerzand. Dat is de overduidelijke mening van de WEEFF-bezoekers. In onze poll vroegen we of de ontwikkeling van het gebied door moet gaan.

Iets meer dan de helft van de deelnemers zegt dat het moet blijven zoals het is. Op Facebook schrijft Debbie Peereboom dat het beter is om de camping te verbeteren en het hele jaar open te houden. Dat gaat bovendien veel sneller dan het plan dat er nu ligt. " Ik hoop dat de gemeente inziet dat het plan dat er ligt geen haalbare kaart is, hoe zonde dit ook mag zijn."

Enkhuizerzand wel ontwikkelen
Toch zijn er ook veel voorstanders. Tien procent vindt dat de plannen van de gemeente moeten doorgaan, ook omdat het goed is voor de lokale economie. Een evengrote groep is ook voor plannen, maar alleen als de vakantiehuisjes uit het zicht van het Zuiderzeemuseum blijven.

Vijftien procent wil dat het Enkhuizerzand ontwikkeld wordt, maar dan wel met een compleet nieuw plan. En tot slot maakt vier procent zich zorgen omdat er te weinig strand over blijft.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services