Live Live

Promotie maand Tiny Houses eindigt in groot succes

Gepubliceerd: Donderdag 29 november 2018 13:07

Promotie maand Tiny Houses eindigt in groot succes

ENKHUIZEN – Begin van deze maand was het startschot gegeven voor de promotiecampagne van de Tiny Houses in Enkhuizen. Aan het einde van deze promotiemaand met nog slechts één dag te gaan blijkt dat deze toekomstige woonvorm voor de jeugd een schot in de roos is.

Anita Muskee van Welwonen weet te vertellen dat er uiteindelijk twintig mensen zijn geweest die locaties hebben aangedragen, sommige hiervan kwamen zelfs met meerdere locaties waar de Tiny Houses kunnen komen te staan. De teller van het aantal jongeren dat zich heeft aangemeld om deze woonvorm te betrekken is ruim boven de driehonderd uitgekomen. Hieruit kan worden opgemaakt dat er dringend behoefte is aan geschikte woonruimte voor de Enkhuizer jongeren.

De maand december zal gebruikt worden om alle aangedragen locaties nader te bekijken en te onderzoeken wat de technische en juridische mogelijkheden zijn om op deze locaties de Tiny Houses te plaatsen. Aan de hand hiervan zal er dan bepaald worden voor hoeveel Tiny Houses er een mogelijkheid is om te plaatsen in Enkhuizen.

De verwachting is dat eind januari alle jongeren die zich hebben ingeschreven benaderd worden om zodoende een schifting te kunnen maken tussen de ruim 300 gegadigden.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services