Live Live

Repair Café Wijkcentrum de Zaagtand Hoorn

Gepubliceerd: Donderdag 31 januari 2019 08:17

Repair Café Wijkcentrum de  Zaagtand Hoorn

HOORN - Wat doe je met spullen die stuk gaan? Weggooien hoeft niet meer! Elke eerste woensdagochtend en elke derde donderdagavond van de maand kunt u terecht bij het Repair Café in wijkcentrum De Zaagtand, Sint Eloystraat 106 in Hoorn.

Op woensdag 6 februari van 9.30 en 11.30 uur staan diverse vaklieden klaar en helpen bij alle mogelijke reparaties. Ook gereedschap en materialen zijn aanwezig. U mag na afloop een vrijwillige bijdrage doneren; zo kunnen we de gebruikte materialen aanvullen en op orde houden.

Mensen die het Repair Café bezoeken nemen van thuis kapotte spullen mee. Elektrische apparatuur, maar speelgoed of kleding kan ook. Alles wat u meeneemt maakt kans op een geslaagde reparatie. Misschien denkt u daar niet gelijk aan, maar eenvoudige kledingreparaties zijn ook mogelijk.

Er is hoop voor oude pc’s en laptops. Deze kunnen jarenlang weer probleemloos werken door het installeren van Ubuntu Mint. Tot 2023 kunt u veilig surfen over het internet en u heeft toegang tot 50.000 apps. Voor hulp met uw oude computer moet u wel van te voren aangeven dat u langs komt.

De eerstvolgende donderdagavond is op 21 februari van 19.00 – 21.00 uur. Voor meer informatie: wijkcentrum De Zaagtand tel. 0229-855700. Kijk ook op www.netwerkhoorn.nl of op www.repaircafe.nl.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services