Live Live

Rob Hartog klaar voor Europese ronde World Supersport

Gepubliceerd: Donderdag 04 april 2019 08:17

Rob Hartog klaar voor Europese ronde World Supersport

ABBEKERK - Na twee overzeese evenementen is het tijd voor de World Supersport coureurs om in Europa te gaan racen. Motorland Aragon is het decor voor de derde ronde van het seizoen, een circuit dat Rob Hartog in het verleden goede resultaten heeft gebracht. De coureur van Team Hartog – Against Cancer is nog niet volledig hersteld van zijn blessures, maar zal er wel alles aan gaan doen om tot een goed resultaat te komen.

Rob Hartog wist tijdens een intense en zware race in Thailand twee WK-punten mee naar huis te nemen. Bij thuiskomst bleek wel dat het raceweekend veel geëist had van zijn geblesseerde armen. Hartog moest daardoor een stapje terug doen in zijn revalidatie en extra rust nemen. Uit voorzorg liet Hartog de test op het TT Circuit Assen afgelopen zaterdag ook aan zich voorbij gaan.

Komende zondag is de eerste race van het seizoen in Europa op Motorland Aragon. Met een twaalfde plaats in 2017 en een tiende positie vorig jaar heeft Hartog goede resultaten behaald op dit Spaanse circuit. Hartog hoopt dan ook net als in Thailand in de punten te finishen en liefst wil hij natuurlijk meer.

Rob Hartog; ‘Het was erg mooi dat we in Thailand konden rijden, maar ik merkte ook dat het zwaar was geweest voor mijn blessure. De afgelopen weken heb ik geprobeerd om zoveel mogelijk rust te houden. Ik ben zeker nog niet 100% fit, maar na twee overzeese races op vreemde circuits is het mooi om na het bekende Aragon te gaan. In het verleden hebben we daar mooie resultaten behaald. We gaan ervoor om het niveau van Thailand te verbeteren en een goed resultaat te scoren!’


Foto: Rob Hartog

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services