Live Live

Rode kaart nekt ZVV Zwaag

Gepubliceerd: Zaterdag 02 februari 2019 13:01

Rode kaart nekt ZVV Zwaag

HOORN - ZVV Zwaag heeft in eigen huis een bittere nederlaag moeten incasseren. Mede dankzij een rode kaart voor de Zwaagse keeper ging de ploeg ten onder met 3-5 tegen de nummer drie van de competitie VIOS’79.

Vios’79 uit Warmenhuizen is een ploeg die voornamelijk is opgebouwd uit echte veldvoetballers en dat was te zien in de wedstrijd. Veel beweging en draven maar zonder al teveel “gogme”. Zwaag daarin tegen heeft enkele voetballers die kunnen beogen op ervaring in de Eredivisie en dus zou je verwachten dat deze wedstrijd redelijk eenvoudig naar Zwaagse hand gezet zou kunnen worden. Niet was minder waar want al snel liep ZVV Zwaag in het countermes van VIOS’79 en stond er binnen een kwartier 0-3 op de borden. Tot overmaat van ramp maakte keeper Elle Mol van Zwaag hands buiten zijn strafschopgebied en waar geel misschien beter op zijn plaats was geweest trok scheidsrechter Uijttewaal direct rood.

Na de pauze werd het ook nog 0-4 toen de Zwaagse formatie een stuk beter ging voetballen en langzamerhand slonk de achterstand. Bij de stand van 3-4 kwamen er nog kansje op de gelijkmaker maar met enig fortuin bracht VIOS’79 de eindstand op 3-5.

ZVV Zwaag staat thans op de achtste plaats in de Topklasse met 13 punten uit 14 duel. Aankomende vrijdagavond speelt ZVV Zwaag wederom thuis. AC Kingdom uit Amsterdam is dan de opponent.

 
Foto's: Leo Giovannangelo

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl


Na afloop sprak Sport Actueel allereerst met Elle Mol, de onfortuinlijke keeper van Zwaag die na een kwartier met rood mocht inrukken, zijn collega speler Nick Rood en trainer/coach Matthijs van den Bergh-Broerse van Zwaag.


Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services