Live Live

RSG zamelt met GoedeDoelenDag geld in voor Opkikker

Gepubliceerd: Zondag 16 december 2018 06:41

RSG zamelt met GoedeDoelenDag geld in voor Opkikker

ENKHUIZEN - De GoedeDoelenDag komt er weer aan! Vrijdag 21 december zet de RSG - met al zijn leerlingen en medewerkers - zich in om een mooi bedrag bij elkaar te halen om te kunnen doneren aan het goede doel: Stichting Opkikker. "Behalve dat het een prachtig doel is, hebben wij een echte ambassadeur van Stichting Opkikker als leerling op de RSG", laten ze bij de RSG weten.

"Tussen 10.00 en 14.00 uur is iedereen welkom op de RSG; ouders van onze leerlingen, familie, vrienden, buren, belangstellenden. Onze enthousiaste leerlingen en medewerkers zorgen voor een uitgebreide koffiehoek en voor de kinderen worden er leuke activiteiten georganiseerd; ze kunnen bijvoorbeeld een eigen lolly of houten kerstboomhanger maken. Er is verder onder andere een loterij, een muziekfestival (entree 1 euro, red.), een rommel- en boekenmarkt, een photobooth, een nagelstudio, een selfiebingo, er worden diverse lekkere hapjes aangeboden en nog veel meer!"

GoedeDoelenDuik

Ondertussen zijn dan veel van de leerlingen aan het sporten voor het goede doel. "Zij laten zich allemaal individueel sponsoren. De leerlingen kunnen zich inschrijven op diverse sportonderdelen met om 9.00 uur de ‘GoedeDoelenDuik’ in het IJsselmeer. Bij de ‘GoedeDoelenDuik’ is iemand aanwezig van de reddingsbrigade en EHBO. De sporten worden begeleid door onze sectie lichamelijke opvoeding en worden mede mogelijk gemaakt door de vrijwillige medewerking van diverse sportscholen in de omgeving."

Mobieltjes

De RSG helpt stichting Opkikker ook met het inzamelen van oude mobieltjes. "Op diverse plekken in school staan inzameldozen. De doelstelling van stichting Opkikker voor 2018 is het inzamelen van maar liefst 100.000 mobieltjes. De tussenstand staat op 49.600 mobieltjes. Het zou mooi zijn als wij ook hier een grote bijdrage kunnen leveren. Op de GoedeDoelenDag staat er een inzameldoos bij de receptie en in het brugklasdomein." Meer informatie over de stichting: opkikker.nl. Rond 13.00 uur wordt het voorlopig opgehaalde bedrag bekend gemaakt. "Wij hopen op een grote opkomst!"

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services