Live Live

Scheidsrechter speelt hoofdrol bij KGB - De Blokkers

Gepubliceerd: Maandag 04 maart 2019 06:28

Scheidsrechter speelt hoofdrol bij KGB - De Blokkers

BOVENKARSPEL – Ondank het slechte weer waren er toch nog toeschouwers gekomen naar de streekderby KGB- De Blokkers. In de eerste helft waren De Blokkers de bovenliggende partij en mocht KGB zich in de handen wrijven dat het geen 4 of misschien wel 0-5 was, maar slechts 0-1. Mede doordat de Hoornse scheidsrechter Nausad Mahabali schijnbare angst had, dat hij De Blokkers bevoordeelde.

Een duidelijke strafschop in de eerste helft en een handsbal in de tweede helft wuifde hij weg, aldus de 36 jarige Mark de Wit tegen WEEFF, die nog niet weet of hij ook volgend jaar in het eerste staat. Hij maakte niet alleen het eerste doelpunt, hij stond ook aan de basis van het tweede doelpunt die in een kluts werd ingeschoten door Harvey Mulder. 2-0.

Na rust moest trainer Constatijn Schouten zijn mannen goed coachen, omdat zij dachten dat zij op rozen zaten. Maar KGB kreeg duidelijk het middenveld in handen en wat niemand had gedacht, kregen zij alsnog aansluiting op De Blokkers. Lorenzo van de Beek kapte de bal goed vrij en schoot uiterst links van Doelman Niels Pools prachtig in de kruising van paal en lat. En net zoals zijn vader Richard Bulterman, stond Sylvio Bulterman in de laatste minuten van de wedstrijd op de juiste plaats en zorgde voor een punt van KGB.

KGB ging voor meer, maar kreeg geen loon naar werken en het scorebord bleef op 2-2 staan. Beide hielden, net zoals 4 november vorig jaar 0-0, in deze klasse twee punten over.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066 of mail de redactie op redactie@weeff.nlDeel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services