Live Live

Scheidsrechter speelt hoofdrol bij Spirit'30 - Assendelft

Gepubliceerd: Dinsdag 26 maart 2019 06:49

Scheidsrechter speelt hoofdrol bij Spirit'30 - AssendelftHOOGKARSPEL – Jordi Klompe vierde zijn verjaardag met 2 doelpunten. In de 17e minuut in de eerste helft nam hij de bal mooi mee omspeelde een speler van Assendelft en schoot de bal in de uiterste hoek buiten bereik van doelman Robbin Brinkman (Assendelft).

Halverwege de tweede helft kapte Jordi Klompe de bal goed uit en, zoals hij zelf zei, frommelde hij de bal in het doel van Assendelft. 2-0. Spirit’30 kreeg nog meer kansen en een uitgespeelde kans voor Cees Duijn belandde op de lat. Met het resultaat van vorige week in Grootebroek, staat Spirit’30 vrij van degradatie en heeft ook nog mogelijkheden om het derde periodekampioenschap binnen te halen.

Eerst zien en dan geloven, zei trainer Hans Valk, die in een reeks van 5 wedstrijden slechts 2 verliespunten met zijn team leed. Even kreeg hij het nog aan de stok met Scheidsrechter Nico van Kampen uit Purmerend. Die de eerste helft onopvallend en correct floot.

De 2e helft floot hij warrig en ontnam Spirit’30 een strafschop en liet hij zich meermalen in de maling nemen door zijn assistent van Assendelft. Volgende week is er een bekerronde en is Spirit’30 vrij.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services