Live Live

Schipper Kozijnen in Opmeer begint jubileumjaar met mega-ontbijt.

Gepubliceerd: Maandag 07 januari 2019 14:01

Schipper Kozijnen in Opmeer begint jubileumjaar met mega-ontbijt.

OPMEER - Voor veel werkende Noord-Hollanders is 2019 vandaag echt van start gegaan. Bij Schipper Kozijnen in Opmeer deden ze dat op bijzondere wijze. Om het vijftig jarig bestaan te vieren, kwamen vanuit heel Nederland werknemers naar het hoofdkantoor om samen te ontbijten.

In de gloednieuwe loods, een uitbreiding van het bedrijf, staan lange tafels klaar. Het zilverwerk keurig gepoetst. "Wij zijn een familiebedrijf en vinden het belangrijk om elkaar op speciale momenten op te zoeken", vertelt directeur Jurian Tabbers. "Daar halen we een hoop enthousiasme en kracht uit."
 
Maandagochtend om 07.30 uur kwamen de medewerkers binnen en krijgen eerst een bak koffie. Sommigen komen van ver. "We hebben een aantal onderhoudsmonteurs uit de regio Arnhem. Die zijn om 05.00 uur in de auto gestapt om hier bij te kunnen zijn."
 
Uitstekende timing
 
Overal wensen mensen elkaar nog een gelukkig nieuwjaar. "We combineren ons jubileum nu mooi met een nieuwjaarsontbijt. Het gaat economisch ook goed, het gaat goed met het bedrijf. Dus wat dat betreft is het een uitstekende timing."

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services