Live Live

Scorend vermogen laat te wensen over bij ADOS

Gepubliceerd: Zondag 10 maart 2019 10:05

Scorend vermogen laat te wensen over bij ADOS

HOORN - De korfbalploeg van ADOS uit Hoorn blijft in de gevarenzone van de competitie bivakkeren. Ondanks dat het spel aanmerkelijk beter was dan de laatste paar wedstrijden bleef de ploeg van Pieter Schaap met lege handen staan tegen EKVA, 17-23.

De afgelopen competitiewedstrijden was het spel van ADOS ondermaats en dat vroeg om actie. Er werd goed doorgetraint tijdens de korte stop maar vooral heel veel gepraat met elkaar. Het leidde er toe dat ADOS een stuk beter en frisser aan de wedstrijd begon dan voorheen. EKVA, een ploeg uit de top van de ranglijst, was de tegenstander en in de eerste helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd.In de slotfase van het eerste bedrijf ging het echter mis toen ADOS verdedigend teveel fouten maakte en de opponent uitliep naar een 7-12 ruststand.

Na de pauze deed ADOS er alles aan om het gat te dichten maar had het teveel kansen nodig om tot score te komen. Ondanks dat het vertoonde spel van ADOS beter was dan de laatste weken bleek EKVA een maatje te groot voor de Hoornaren en verloor ADOS met 17-23.

Aankomende zaterdag speelt ADOS uit in Mijdrecht tegen Atlantis. 

Foto's: Leo Giovannangelo

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066 of mail de redactie op redactie@weeff.nlNa afloop sprak Sport Actueel met Joey Dupuy van ADOS en coach Pieter Schaap.Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services