Live Live

SEW 2 wint spannende handbalwedstrijd tegen Commandeur/VVW

Gepubliceerd: Maandag 07 januari 2019 10:55

SEW 2 wint spannende handbalwedstrijd tegen Commandeur/VVW

WERVERSHOOF - De onvervalste streekderby tussen Commandeur/VVW en Westfriesland/SEW2 is een prooi geworden voor de opleidingsploeg uit Wognum. in een uit zijn voegen barstende sporthal De Dars in Wervershoof kwamen de reserves van SEW niet in de problemen tegen een bij vlagen ondermaats VVW, 19-21.
 

Alles en iedereen ging er maar eens goed voor zitten want in de heenwedstrijd in Wognum werd in een bloedstollende eindfase een remise uit de wacht gesleept, het werd destijds 19-19. In deze return nam Westfriesland/SEW2 direct het heft in handen en nam in de openingsfase een 1-4 voorsprong.
 
Commandeur/VVW, die door omstandigheden 3 speelsters moest inpassen, kwam moeilijk in het ritme maar verkleinde de achterstand tot 5-6 maar SEW liep. mede door goed keeperswerk van Hoogendam, weer uit en ging de rust in met een 5 punten voorsprong, 8-13. Na de pauze was de start van SEW zeer matig waardoor VVW geleidelijk aan de achterstand weer kon wegpoetsen.
 
Even zag het er naar uit dat het  "erop en erover" zou worden voor VVW toen er een 17-18 tussenstand op de borden prijkten maar SEW stelde orde op zaken en won verdiend met 19-21 in een wedstrijd die je gerust mag classificeren als reclame voor het regionale handbal.

Na afloop sprak Sport Actueel met Emile Goossens, de winnende coach van SEW2 en Fred Stuurman, oefenmeester van VVW.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services