Live Live

SEW tegen VVW op papier een topper en derby in de 3e klasse A

Gepubliceerd: Maandag 03 december 2018 05:19

SEW tegen VVW op papier een topper en derby in de 3e klasse A

NIBBIXWOUD - Vanaf de eerste minuut een ontketenend VVW, zij namen gelijk het initiatief. Volkert Jan Putting trainer coach van SEW had al gelijk pech, omdat spelbepaler Gert Jan Karsten in de 7e minuut uitviel met een hamstring blessure. “Dat scheelt een slok op een borrel op het middenveld”, aldus Volkert jan Putting. Hij zag zijn ploeg duidelijk afzakken naar een bedenkelijk niveau.

Niels Bakker trainer coach van VVW hoefde zijn mannen niet eens aan te moedigen, want men streed voor elke bal. Dat het slechts 0-1 was door Rob Neuvel in de eerste helft mochten de blauwhemden (SEW) nog blij om zijn. Een inzet van Rens Grooteman werd schijnbaar voor de lijn weggehaald vlak voor rust. Menig SEW supporter zag de bal een halve meter over de lijn gaan.
 
Scheidsrechter John van der Wilt uit Nederhorst Ten berg als de assistent van SEW hadden gezien hun positie geen zicht daarop. Na rust hetzelfde beeld. Toch kreeg SEW wel kansen maar de doelman van VVW, die vorige week 3 keer moest vissen tegen VIOS W, stond nu zijn doel goed te verdedigen.
 
Geholpen door een hechte defensie. Dat VVW nog op 0-2 (een vrije schop van Joris Schouten) kwam en kort daarna via een simpele 0-3 door Tim Neuvel. Was loon na werken voor VVW. Ondanks deze nederlaag blijft SEW koploper in de 3e klasse A.
 
VVW blijft leuk meedraaien in de top van deze klasse.

Verslaggever Bert Putters sprak na afloop met de gebroeders Neuvel en trainer Volkert Jan Putting over de wedstrijd


Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services