Live Live

SG Westfriesland door met Ron Schoenmaker

Gepubliceerd: Donderdag 02 mei 2019 11:45

SG Westfriesland door met Ron Schoenmaker

HOORN- De waterpoloploeg van SG Westfriesland en trainer/coach Ron Schoenmaker gaan ook volgend seizoen met elkaar door. Dit werd gisteravond duidelijk na een prima gesprek tussen het boegbeeld van de vereniging en de technische commissie.

Dit seizoen werd als promovendus in de landelijke 3e klasse een uitstekende 7e plaats in de eindrangschikking behaald en werd er met succes aanstormende jeugd ingepast in het team. "Er heerst wel een beetje een jubelstemming bij mij en het team want Ron heeft natuurlijk een drukke baan maar mede vanwege het feit dat het hele team bij elkaar blijft en we jeugdige talenten hebben binnen de vereniging was een nieuwe overeenkomst met het bestuur snel beklonken." aldus Leander Kuiper, aanvoerder van het waterpoloteam uit Hoorn. 


"We hebben nog maar net het seizoen afgesloten maar we gaan er alles aan doen om volgend seizoen mee te gaan draaien in de top 4 van de competitie. We hebben de spelers en de coach ervoor dus vanaf nu gaan we ons daarop voorbereiden door verder te trainen en mee te doen aan een of meerdere toernooien in de zomer." Het nieuwe seizoen voor SG Westfriesland begint eind september weer.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services