Live Live

SG Westfriesland geeft niet thuis

Gepubliceerd: Maandag 18 maart 2019 06:14

SG Westfriesland geeft niet thuis

WAGENINGEN - SG Westfriesland heeft het goede spel van vorige week niet kunnen voortzetten. De waterpoloploeg uit Hoorn maakte teveel fouten tegen De Rijn, de nummer vier van de competitie, en verloor met 12-9.

Na afloop sprak Sport Actueel eerst met Edwin Vlaar van SG Westfriesland, vervolgens Niels Duijn die met zes treffers de blamage nog beperkt hield en tot slot Ron Schoenmaker die teleurgesteld was in meerdere spelers maar wel zag dat aankomend talent Jasper Vlaar zich goed hield in deze wedstrijd.


Teveel spelers van SG Westfriesland haalde niet het gewenste niveau waardoor er in het eerste kwart al snel een 5-2 achterstand viel te noteren. In het tweede part werd dit enigszins hersteld, 6-4, maar in de derde periode gaven teveel spelers niet thuis waardoor de achterstand weer opliep naar 9-5, tot groot ongenoegen van de coach en meegereisde supporters. In het Wageningse bad kon SG Westfriesland zich niet meer oprichten en na een nog groter gat in punten was het Niels Duijn die de schade nog redelijk beperkt wist te houden, 12-9.


Aankomende zaterdagmiddag speelt SG Westfriesland thuis tegen Alkemade.

Foto's: Leo Giovannangelo

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066 of mail de redactie op redactie@weeff.nl


Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services