Live Live

SG Westfriesland verliest door eigen falen

Gepubliceerd: Maandag 28 januari 2019 14:34

SG Westfriesland verliest door eigen falen

Hoorn - In eigen huis heeft de waterpoloploeg van SG Westfriesland niet kunnen winnen van het Alkmaarse DAW. De laatste periode deed de Hoornaren de das om, 8-10.

De Hoornaren waren goed uit de winterstop gekomen en wisten dit kalenderjaar verdienstelijk gelijk te spelen tegen DWT uit Haarlem. Gisteravond was DAW de tegenstander en in de heenwedstrijd werd dat nog een 10-2 overwinning voor SGWF. Echter, de Alkmaarders spelen na een valse start prima en waren de Westfriezen gewaarschuwd.

Halverwege de wedstrijd was de stand 5-4 toen een zuiver doelpunt in de slotfase van de tweede periode werd afgekeurd. Misschien was dat wel het breekpunt want ondanks dat ook in het derde kwart beide ploegen aan elkaar gewaagd waren begon SG Westfriesland wat concentratie te verliezen en werd er minder beweeglijk spel vertoond. Het koste de Hoornaren de wedstrijd want met een 8-7 voorsprong ging het helemaal mis in de laatste periode en werd de wedstrijd verloren met 8-10.

Aankomende zaterdag speelt SG Westfriesland uit in Amsterdam tegen De Dolfijn.

Foto's: Leo Giovannangelo

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl


Teleurstelling alom en Sport Actueel sprak na afloop allereerst met Koen Vriezen en Bruun Beenker van SGWF en hun coach Ron Schoenmaker.


Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services