Live Live

SG Westfriesland verliest door onvoldoende niveau

Gepubliceerd: Zondag 24 februari 2019 08:47

SG Westfriesland verliest door onvoldoende niveau

AMSTELVEEN - De waterpoloploeg van SG Westfriesland verloor gisteravond redelijk kansloos van de Snippen uit Amstelveen. In een alleraardigste wedstrijd haalde het team van Ron Schoenmaker niet het gewenste niveau waardoor de Hoornaren continue achter de feiten aan zwommen, 14-7.

De start was veelbelovend in deze wedstrijd want in het eerste kwart ging het gelijk op. Pas in de slot van deze periode ontstond er een klein gaatje, 5-3, daar waar SG Westfriesland genoeg kansen kreeg op meer. In de tweede periode zag je langzamerhand dat SG Westfriesland niet optimaal speelde en De Snippen, een ploeg die tegen de top3 van de ranglijst aan zit, maakte daar handig gebruik van. 


Halverwege de wedstrijd was de tussen stand 7-4. In het derde kwart werd de voorsprong voor de thuisploeg nog groter want de Hoornaren speelde niet op het maximale van hun kunnen en bij het ingaan van de laatste periode was de stand 10-6. Ook in het laatste deel van de wedstrijd konden de Hoornaren de rug niet rechten en verloren met 14-7

Zaterdag 9 maart speelt SG Westfriesland thuis tegen ZPCH, de nummer twee van de ranglijst.

 

Foto: Leo Giovannangelo

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066 of mail de redactie op redactie@weeff.nlNa afloop sprak onze verslaggever allereerst met keeper Maarten Schooneman van SG Westfriesland, gevolgd door Daan Kok en ten slotte trainer/coach Ron Schoenmaker.Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services