Live Live

SG Westfriesland verliest voorlaatste wedstrijd

Gepubliceerd: Zondag 07 april 2019 10:47

SG Westfriesland verliest voorlaatste wedstrijd

HOORN - In de voorlaatste competitiewedstrijd van dit seizoen heeft SG Westfriesland niet weten te winnen van De Futen uit Amstelveen. De nummer twee van de competitie won eenvoudig met 6-9 van de Hoornaren doordat SFG Westfriesland niet scherp genoeg was bij overtal situaties. 

Bekijk hier de hele wedstrijd: 


In de heenwedstrijd verloor SG Westfriesland nog nipt van De Futen maar waren beide ploegen in die wedstrijd aan elkaar gewaagd dus heerste er revanche gevoelens in deze laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Toch waren het de geroutineerde bezoekers die snel een 1-3 voorsprong namen maar dit werd gerepareerd tot 3-3.

In de tweede periode was de stand 3-5 voor de bezoekers en moest SG Westfriesland in het derde bedrijf alle zeilen bijzetten maar de man meer situaties werden niet benut. Aan de andere kant bouwde De Futen rustig en geroutineerd een voorsprong op en eindigde deze sportieve krachtmeting in 6-9.

Na afloop sprak Sport Actueel met Bruun Beenker en Leander Kuiper van SG Westfriesland en hun trainer/coach Ron Schoenmaker.Aanstaande zondagavond speelt SG Westfriesland de laatste wedstrijd van het seizoen. In Soest is het reeds gedegradeerde Duinkikkers de tegenstander.
Foto's: Leonardo Giovannangelo

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services