Live Live

Slechte beurt FC Medemblik 1 en FC Medemblik VR1

Gepubliceerd: Maandag 10 september 2018 12:19

Slechte beurt FC Medemblik 1 en FC Medemblik VR1

MEDEMBLIK - De tweede groepswedstrijd in de KNVB-beker is voor zowel het eerste heren- als vrouwenteam teleurstellend verlopen. FC Medemblik 1 verloor thuis met 0-2 van De Valken 1 terwijl de Vrouwen in Hoorn met 5-4 ten onder gingen tegen Always Forward VR1.

Tijdens de wedstrijd tegen De Valken werd duidelijk dat trainer Armand Hoffman nog niet is uitgepuzzeld met de opstelling. Door blessures en het vertrek van vier spelers moet een nieuw team gevormd worden en dat is nog een hele opgave. Ging het vorige week nog goed tegen Sporting Andijk (1-3 winst), was er dit keer weinig positiefs te bespeuren. Voor de rust ging het nog gelijk op maar in de 2e helft bepaalde De Valken de wedstrijd. Een fout van keeper Jason vd Slot (hij liet een bal uit zijn handen vallen) betekende in de 2e helft de 0-1 en uiteindelijk werd het verdiend 0-2. Jason kreeg ook nog onnodig een tweede gele kaart na herhaaldelijk aanmerkingen op de leiding.

Dat FC Medemblik 1 toch nog kans heeft om de eerste ronde te halen komt door het verrassende 0-2 verlies dat KGB 1 thuis leed tegen Sporting Andijk 1. Alle teams in de groep hebben nu drie punten en wanneer FC Medemblik 1 nu volgende week thuis van KGB 1 weet te winnen is de kans groot dat het alsnog eerste in de poule wordt.

De vrouwen 1 van FC Medemblik leken moeiteloos de groepsfase te kunnen overleven maar een zeer matig optreden in Hoorn tegen Always Forward VR1 betekende een 5-4 nederlaag. Voor FC Medemblik troffen Madelon Keet, Cadi Boersma en Gabriella Stroet (2x) het doel. Ook hier hebben de vier teams nu drie punten. Komende woensdag speelt FC Medemblik VR1 in Enkhuizen tegen ST West Frisia/Dindua VR1. Bij winst lijkt de volgende ronde een feit.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services