Live Live

Snertpop na 11 jaar van binnen naar buitenfestival

Gepubliceerd: Dinsdag 25 september 2018 17:14

Snertpop na 11 jaar van binnen naar buitenfestival

Midwoud – Afgelopen zaterdag (22 september) was het eindelijk zover: Snertpop 2018! Na 11 jaar Snertpop in de sporthal nu de eerste buiteneditie van het jaarlijkse festival. Het beloofde een groot spektakel te worden. Met in totaal 8 verschillende acts, verspreid over twee podia: Martijn Fischer zingt Hazes, Daredevils, Wild Romance, Suzan en Freek, Elsa Bekman, Sylvia Aimee, Dandelion en Lowell’s Guards. Lowell’s Guards was als vervanging van Ironic maiden in verband met ziekte van een bandlid. Daarnaast waren er verschillende foodtrucks én een berg gezellige bezoekers.

Het was een en al gezelligheid op het terrein en de buiteneditie werd erg positief ontvangen bij de bezoekers. De weergoden gunde Snertpop ook een mooi festival, met soms een klein buitje zag je het terrein zich omtoveren tot een echt festivalterrein: modder, biertjes en goed gezinde mensen.

Weeff mocht er dit jaar ook bij zijn en wij spraken met Michiel Baas, een van de oprichters van Snertpop. Check de video voor het verslag van dit toffe festival!

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services