Live Live

Spartanen Wognum weet vanavond tegen wie ze zondag moeten voetballen

Gepubliceerd: Donderdag 21 juni 2018 16:09

Spartanen Wognum weet vanavond tegen wie ze zondag moeten voetballen

WOGNUM - De soap is compleet, na de fikse afstraffing door de tuchtcommissie van voetbalclub HSV uit Heiloo, die door 'valsspelen' de wedstrijd tegen Zaanlandia expres verloren om zo de nacompetitie te kunnen spelen mag nu de verliezer Hillegom van de wedstrijd van HSV - Hillegom alsnog vanavond aan de bak tegen Kolping Boys.

HSV Heiloo heeft besloten om niet in bezwaar te gegaan tegen de beslissing van de KNVB. Eerder gaf de club nog aan in beroep te gaan tegen de uitspraak van de tuchtcommissie. De club ziet hier nu toch van af "omdat inmiddels al bijna vier weken zijn verstreken na de laatste competitiewedstrijd". Het is volgens de club daarom "niet in het belang van HSV of van de andere voetbalverenigingen als de onduidelijkheid over de nacompetitie voortduurt".

WEEFF sportverslaggever Jan Burger: ,,De winnaar van deze wedstrijd mag dan zondag in Wognum tegen Spartanen aantreden. Om daar uit te maken wie een ronde doorgaat in de nacompetitie."

Het blijft spannend in West-Friesland want ook SC Dynamo uit Ursem maakt nog kans om de finale in de nacompetie te halen, zij spelen vanavond in en tegen v.v. Bergen. Deze wedstrijd begint om 20.00 uur..

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services