Live Live

Spirit'30 - De Spartanen kende vooral een vervelende tweede helft

Gepubliceerd: Maandag 19 november 2018 12:49

Spirit'30 - De Spartanen kende vooral een vervelende tweede helft

DRECHTERLAND - Spirit’30 – De Spartanen, was een wedstrijd met twee gezichten. Een attractieve eerste helft door vooral De Spartanen. Spirit’30 liep achter de feiten aan. Na goed aanvallend voetbal kwam De Spartanen na een kwartier op 1-0. Een mooie voorzet door Joost Langedijk, wist Guleed Afhakame in een woud van spelers de bal achter Jan Dekker te deponeren.

Nog geen kwartier later lepelde Maarten Zuiker de bal naar Dave Severins en hij kapte de verdediging van Spirit’30 uit en schoot de 2-0 binnen. De Spelers van Spirit’30 wisten toch nog via een geluksdoelpunt de schade vlak voor rust te beperken tot 2-1. Na rust een meer aanvallend Spirit’30, maar waarschijnlijk hadden zij net zo last van de kou als de toeschouwers. 
 
Zowel De Spartanen als Spirit’30 maakte de laatste 45 minuten zeer matig vol. Scheidsrechter Davey Heesakkers maakte gelukkig voor de toeschouwers als voor de spelers een einde aan deze vervelende tweede half een einde. 2-1. 

Na afloop spraken wij met Dave Severins (De Spartanen en ex Always-Forward) en aanvoerder Lennaert Bakker van Spirit�30.


Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services