Live Live

Spirit 30 gaat over op camerabewaking om vandalisme tegen te gaan

Gepubliceerd: Donderdag 09 augustus 2018 11:35

Spirit 30 gaat over op camerabewaking om vandalisme tegen te gaan

HOOGKARSPEL - Voetbalvereniging Spirit 30 uit Hoogkarspel is het vandalisme, fietsendiefstal en het komen en gaan van ongewenste bezoekers meer dan zat en heeft daarom besloten om op het terrein diverse beveiligingscamera's op te hangen.

Dit gebeurt meestal op tijden als het complex gesloten is en dus buiten het zicht van de mensen van Spirit 30 plaatsvind. Het is niet toegestaan om buiten de reguliere openingstijden zich op het terrein van Spirit 30 te bevinden.

Het bestuur van Spirit 30 zegt: "Buiten het feit dat vandalisme ons veel geld kost is het ook voor onze enthousiaste vrijwilligers zeer teleurstellend om iedere keer te constateren dat er zaken vernield worden terwijl zij juist zo hun best doen om ons complex in optimale staat te houden. Omdat we deze vernielingen willen proberen te voorkomen hebben we door onze onderhoudscommissie camera’s laten plaatsen. De camera’s zijn geplaatst bij de ingang,- het terras, -de tribune en rondom de kantine en kleedkamers."

Het bestuur wil duidelijk benadrukken dat de beelden 24 uur per dag bekeken kunnen worden en bij vandalisme en/of diefstal alleen gebruik worden in overleg met de veiligheidscoördinatoren van de club en daarna desgewenst contact met de politie wordt opgezocht. De beelden worden automatisch na 4 dagen gewist.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services