Live Live

Sport Actueel - Eerst heerlijk middagje en daarna heerlijk avondje

Gepubliceerd: Vrijdag 30 november 2018 09:42

Sport Actueel - Eerst heerlijk middagje en daarna heerlijk avondje

WESTFRIESLAND - Ook op zondagmiddag 2 december, als in menig huiskamer langzamerhand de voorbereidingen worden getroffen voor het Sinterklaasfeest, zal de crew van Sport Actueel weer 4 uur present zijn met een gevarieerde uitzending van 13:00 tm 17:00 uur. In het eerste uur wordt, zoals gebruikelijk, de sport van vrijdag en zaterdag behandeld met een vleugje zaalvoetbal want het is een bekerweekend. Het Hoornse Hovocubo speelt vrijdagavond thuis tegen OS Lusitanos uit Amsterdam in de 8e finale terwijl een dag later de korfbalploeg van ADOS in eigen huis KIOS ontvangt.

Vanaf 14:00 uur wordt het weer schakelen langs de voetbalvelden want Hollandia Hoorn speelt thuis tegen het laag geklasseerde RKHVV. Winst zou je zeggen maar in de vorige speelronde kropen de Hoornaren ook door het oog van de naald hielden ternauwernood 1 punt over in het duel tegen Fortuna Wormerveer.
 
In de 2e klasse is er een onvervalste kraker tussen De Zouaven en HSV uit Heiloo. De ploeg van Johan Rutz is trotse koploper en wil het gat met de nummer twee op de ranglijst niet laten slinken. De Grasshoppers ontvangen in Hoogwoud De Blokkers en dit is een onvervalste 6 punten wedstrijd terwijl koploper SEW runner up VVW ontvangt. In de lagere regionen spelen zowel Always Forward als HSV Sport thuis tegen respectievelijk RKEDO en De Valken.
 
Na 16:00 uur schotelen we de eerste reacties van de velden voor, gecomplementeerd met alle uitslagen van dit weekend. Ook ons handbaloverzicht zal niet ontbreken en tegen het einde van de wedstrijd schakelen we even over naar Sittard voor een voorbeschouwing waar het Nederlands Zaalvoetbal Team een oefeninterland zal spelen tegen Tsjechië. In het keurkorps van bondscoach Max Tjaden zitten maar liefst 6 spelers van het Hoornse Hovocubo en is daarmee hofleverancier.

Sport Actueel, elke zondagmiddag tussen 13:00 en 17:00 uur op WEEFF, uw eigentijdse, Westfriese Streekomroeper. Via de Ziggo kabel, in de ether op 103,9 MHz (tevens 105,8 en 107,1 MHz) en WEEFF.NL. (op onze website kunt u vinden via welke andere aanbieder u WEEFF kunt ontvangen op radio en tv)

Op de foto: Bondcoach Max Tjaden van het Ned.Zaalvoetbal Team (Foto: Ferry Hoks)

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services