Live Live

Sport Actueel al decennia een begrip

Gepubliceerd: Vrijdag 05 april 2019 08:22

Sport Actueel al decennia een begrip

WESTFRIESLAND – April doet wat het wil maar Sport Actueel hanteert een ijzeren discipline. “Never change a winning team” is het motto wat al 32 jaar het devies is van de makers en zullen ook aankomende zondagmiddag daar niet van afwijken.

En dus zal de sport van deze week in het eerste uur behandeld worden. We komen nog even kort terug op Westfriesland/SEW want afgelopen dinsdagavond is het de handbaldames niet gelukt om de bekerfinale te bereiken. In Het Westland verloren zij in de halve finale van kampioenskandidaat Quintus maar hebben desondanks goed partij gegeven wat vertrouwen geeft voor de nacompetitie. Hovocubo heeft de play offs bereikt maar zal met hand en tand de huidige tweede plaats verdedigen. Het moet dan wel winnen van promovendus Futsal Apeldoorn die een prima seizoen beleefd en in de heenwedstrijd wel verslagen werd maar niet zonder slag of stoot. En de waterpoloploeg van SG Westfriesland heeft als promovendus in de 3e klasse lijfsbehoud bewerkstelligd maar zal in de voorlaatste competitieronde gebrand zijn om nog een gooi te doen naar een hogere klassering.

Vanaf 14:00 uur zwermen onze verslaggevers weer uit over Westfriesland voor enkele fraaie voetbalaffiches. Hoofdklasser Hollandia wist midweeks op het tandvlees te winnen in Assen van Achilles 1894 en zal in eigen huis Be Quick 1887 ontvangen. Vanuit Wognum brengen wij de onvervalste derby Spartanen-Zouaven terwijl De Blokkers de goede reeks van Hauwert’65 wil verstieren. Ook houden we u nauwgezet op de hoogte van VVS’46-Texel’94, De Valken-Always Forward en Victoria O-HSV Sport. Aansluitend horen we vanaf de velden de eerste reacties, gevolgd door alle uitslagen van de dit weekend gespeelde wedstrijden. Als afsluiting natuurlijk het handbaloverzicht.

Sport Actueel, zondagmiddag tussen 13:00 en 17:00 uur op WEEFF, uw eigentijdse, Westfriese Streekomroeper. Via de Ziggo kabel, in de ether op 103,9 MHz (tevens 105,8 en 107,1 MHz) en WEEFF.NL. (op onze website kunt u vinden via welke andere aanbieder u WEEFF kunt ontvangen op radio en tv)

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services