Live Live

Sport Actueel goed uit de winterstop gekomen

Gepubliceerd: Vrijdag 11 januari 2019 06:36

Sport Actueel goed uit de winterstop gekomen

WESTFRIESLAND - De feestdagen zijn al weer even achter de rug en dus zal Sport Actueel ook in 2019 volop in de weer zijn om de sport in Westfriesland op de radio en online te brengen. Komende zondagmiddag zullen de makers tussen 14:00 en 17:00 uur weer een scala aan sport voorschotelen.

Direct vanaf 14:00 uur trappen we af met twee oefenwedstrijden, te weten het alleraardigste streekduel tussen De Spartanen en KGB. De Wognummers doen het uitstekend in hun debuut in de 2e klasse en willen tegen KGB laten zien dat de korte winterstop geen effect heeft gehad op hun spel. KGB doet een beetje anoniem mee in de 3e klasse maar zijn van zins om in dit nieuwe jaar constanter te gaan spelen ten opzichte van de eerste helft van de competitie.

Na deze twee wedstrijden komen we terug op de voorbereidingen van 't Veerhuys uit Hoorn welke deze week oefende tegen grootmacht FC Marlène uit Heerhugowaard, beschouwen we de kwartfinale van de KNVB Zaalvoetbalbeker na met de wedstrijd van Hovocubo-Zeemacht en hoort u of het Hoornse ADOS de kerstdis goed heeft verteerd tegen Atlantis uit Mijdrecht.

Ook zaalhandbal want Westfriesland/SEW zette onlangs Ronald van der Kamp aan de kant als trainer/coach en haalde spoorslags Alex Curescu die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend bij onder andere Quintus, Hellas en Aalsmeer. Ook de reserves van SEW komen aan bod. Afgelopen weekend wonnen ze verdiend de streekderby tegen Commandeur/VVW en zaterdagavond krijgt de ploeg van Emile Goossens koploper De Tukkers op bezoek.

In het slot van de uitzending schakelen we ook nog even live over naar schouwburg Het Park in Hoorn in verband met de 25e Westfriese Sportverkiezingen.

Sport Actueel, zondagmiddag tussen 14:00 en 17:00 uur op WEEFF, uw eigentijdse, Westfriese Streekomroeper. Via de Ziggo kabel, in de ether op 103,9 MHz (tevens 105,8 en 107,1 MHz) en WEEFF.NL. (op onze website kunt u vinden via welke andere aanbieder u WEEFF kunt ontvangen op radio en tv)

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services