Live Live

Sport Actueel in teken van inhaal en bekerwedstrijden

Gepubliceerd: Zaterdag 30 maart 2019 10:02

Sport Actueel in teken van inhaal en bekerwedstrijden

WESTFRIESLAND - Ondanks een relatief rustig sportweekend, er is immers qua (zaal)voetbal alleen sprake van inhaalduels, toch een vier uur durend sportprogramma bij WEEFF met 4 aantrekkelijke wedstrijden.

In het eerste uur trappen we rustig af met de sport van vrijdag en zaterdag met onder andere waterpolo. SG Westfriesland wist zich vorige week te verzekeren van handhaving in de Landelijke 3e Klasse en dat is een prima resultaat voor de promovendus uit Hoorn. Zaterdagavond speelt de jonge garde van trainer/coach Ron Schoenmaker voor de verandering dicht bij huis namelijk in Langedijk tegen het inmiddels gedegradeerde De Reuring. Voor de korfbalploeg ADOS uit Hoorn is het een heel ander verhaal. Zaterdagavond speelt de formatie van Pieter Schaap, die ook volgend seizoen aan het roer staat, uit in Rijswijk tegen Refleks. De Hoornaren zijn een beetje afhankelijk van het duel tussen IJsselvogels en het inmiddels kampioen geworden KIOS. Als KIOS wint is ADOS verzekert van handhaving in de 2e Klasse, wanneer KIOS toch verliest moeten de dames en heren uit Hoorn minimaal 1 punt halen uit deze laatste competitieronde.
Na 14:00 uur vier voetbalwedstrijden op de zender en niet de minste. Hoofdklasser Hollandia speelt uit in Gendt (Gelderland tegen de Bataven. Deze wedstrijd is een inhaalduel en volgens we op de voet. Ook de wedstrijd Hauwert'65-VVW verslaan we live want Hauwert'65 is aan een prima reeks bezig in strijd om handhaving in de 3e klasse terwijl VVW tegen de top van de ranglijst aan schurkt. Spektakel dus verzekerd. Vanuit Heerhugowaard meld onze verslaggever alle verwikkelingen tussen SVW'27 en De Spartanen. De Waardse formatie zal er alles aan doen om de punten te pakken aangezien zij in de staart van de ranglijst bivakkeren terwijl De Spartanen als promovendus veilig is en als doel hebben om de top 6 te behalen.

Naast deze inhaalwedstrijden ook een bekerkraker. In Hooddorp is de plaatselijke vv gastheer voor De Grasshoppers uit Hoogwoud. Deze achtste finale in de districtsbeker zal bezocht worden door verslaggever Ab Venverloo. Lukt het de ploeg van Dick Knijn om deze Eerste Klasser ook te verschalken nadat het in een eerder stadium KDO en Altius ook aan de zegekar bond? Na de live wedstrijden zetten we uiteraard alle uitslagen op een rij in deze 4 uur durende sportshow, gelardeerd met prima muziek vanuit onze studio's in Westfriesland.
Sport Actueel, zondagmiddag tussen 13:00 en 17:00 uur op WEEFF, uw eigentijdse, Westfriese Streekomroeper. Via de Ziggo kabel, in de ether op 103,9 MHz (tevens 105,8 en 107,1 MHz) en WEEFF.NL. (op onze website kunt u vinden via welke andere aanbieder u WEEFF kunt ontvangen op radio en tv)

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services