Live Live

Sport Actueel verslaggevers trotseren de kou.

Gepubliceerd: Vrijdag 02 november 2018 11:50

Sport Actueel verslaggevers trotseren de kou.

WESTFRIESLAND - De voorlaatste maand van het jaar is begonnen maar de bijbehorende kou is geen spelbreker voor het team van Sport Actueel want tussen 13:00 en 17:00 uur zullen zij weer een prima sportprogramma op de zender brengen. Zo zal in het eerste uur terug geblikt worden op de verschillende sportactiviteiten die op vrijdag en zaterdag hebben plaats gevonden. Het Hoornse Hovocubo ontving White Stones uit Egmond, ZVV Zwaag speelde woensdagavond in Veenendaal, ’t Veerhuys kreeg promovendus OS Lusitanos uit Amsterdam op bezoek en SG Westfriesland ging op bezoek bij de waterpoloploeg van ZPCH in Hoofddorp.

Vanaf 14:00 uur brengen we natuurlijk weer verschillende voetbalwedstrijden live in ons programma. Zo is in Meppel MSC de tegenstander van hoofdklasser Hollandia en zijn we uiteraard ook live bij de kraker in de 2e klasse tussen De Zouaven en Kolping Boys. SEW uit Nibbixwoud doet het prima in de competitie en ontvangt De Westfriezen uit Zwaag terwijl in Onderdijk De Strandvogels gastheer is voor Always Forward. De Blokkers gaan op eigen veld ten strijden tegen KGB terwijl er in Heerhugowaard twee Westfriese ploegen actief zijn te weten HSV Sport die op bezoek is bij KSV en VVS’46 wil bij Hugo Boys het verlies van vorige week wegpoetsen. Na 16:00 uur zetten we alle uitslagen van dit weekend op een rij en nemen we de verrichtingen van de diversen zaalhandbalteams onder de loep waaronder het kwakkelende Westfriesland/SEW die zaterdagavond streekgenoot VZV op bezoek heeft.

Sport Actueel, elke zondagmiddag tussen 13:00 en 17:00 uur op WEEF, uw eigentijdse, Westfriese Streekomroeper. Via de Ziggo kabel, in de ether op 103,9 mhz (tevens 105,8 en 107,1 mhz) en WEEFFF.NL. (op onze website kunt u vinden via welke andere aanbieder u WEEFF kunt ontvangen op radio en tv)

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services