Live Live

Sport Actueel zet 5e klasse centraal.

Gepubliceerd: Vrijdag 09 november 2018 10:29

Sport Actueel zet 5e klasse centraal.

WESTFRIESLAND - Er staat weer veel op de rol in de 4 uur durende uitzending van Sport Actueel op WEEFF want er gebeurd weer veel dit weekend. Zo zullen we vanaf 13:00 uur regelmatig schakelen met sporthal De Dars in Wervershoof voor de absolute topper in de Tweede Divisie van het dameszaalhandbal. Commandeur/VVW ontvangt koploper De Tukkers en bij winst doet de ploeg van Fred Stuurman weer volop mee voor de titel.

Ook veel zaalvoetbal want ’t Veerhuys uit Hoorn gaat op bezoek bij promovendus Scagha’66 terwijl Hovocubo tegen Feyenoord Futsal zijn 7e overwinning van het seizoen wil halen. Zaterdagavond 21:20 uur speelt de waterpoloploeg van SG Westfriesland in zwembad de Waterhoorn tegen De Rijn uit Wageningen.

Vanaf 14:00 uur zal de 5e klasse van de zondagamateurs centraal staan want koploper SSV uit Stompetoren ontvangt de nummer 2 Sporting Andijk terwijl Berkhout (no3) op bezoek gaat bij DESS in Benningbroek. WBSV is de tegenstander van MOC en in Aartswoud is AGSV (no4) gastheer voor ALC. Na het live voetbal zetten we alle uitslagen van dit weekend op een rijtje met enkele commentaren vanaf de velden en het laatste deel van de uitzending is gereserveerd voor zaalhandbal want er was deze week zowel beker als competitie handbal.

Sport Actueel, elke zondagmiddag tussen 13:00 en 17:00 uur op WEEF, uw eigentijdse, Westfriese Streekomroeper. Via de Ziggo kabel, in de ether op 103,9 mhz (tevens 105,8 en 107,1 mhz) en WEEFF.NL. (op onze website kunt u vinden via welke andere aanbieder u WEEFF kunt ontvangen op radio en tv)

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services