Live Live

Sport crew van WEEFF staat weer op scherp

Gepubliceerd: Vrijdag 22 februari 2019 07:40

Sport crew van WEEFF staat weer op scherp

WESTFRIESLAND - De makers van Sport Actueel staat weer te popelen om een 4 uur durende sportshow te presenteren voor Westfriesland waarbij onze verslaggevers en correspondenten weer uitwaaieren naar alle windstreken van de regio.

In deze vakantieweek is het aanbod op vrijdag en zaterdag iets minder dan gebruikelijk maar desondanks is er genoeg te behandelen in het eerste uur. Zo zijn de zaalvoetballers van Hovocubo al nagenoeg geplaatst voor het toetje van het seizoen namelijk de play offs maar wacht hen in de competitie nog enkele lastige hordes. 

De Amsterdamse Sportvereniging LEBO is de gastheer voor de Hoornaren en de ploeg van Calvin Blankendal staat thans op de 5e plaats maar heeft de play offs in zicht dus zullen er alles aan doen om de regerend landskampioen uit Hoorn een pootje te lichten. De waterpoloploeg van SG Westfriesland staat als promovendus thans in de middenmoot van de 3e klasse maar kunnen, met nog 7 wedstrijden te gaan, een gooi doen naar het linkerrijtje van de ranglijst.
 
De Snippen uit Amstelveen lijkt gezien de stand op de ranglijst misschien wel op papier een maatje te groot maar onlangs werd de gedoodverfde kampioenskandidaat ook het vuur aan de schenen gezet dus niets is onmogelijk.

Vanaf 14:00 uur trekt Sport Actueel alle registers open om een geweldig schakelprogramma te presenteren. Met in totaal 8 wedstrijden, waarvan er maar liefst 4 in de 3e klasse, zullen de revue passeren. Hoofdklasser Hollandia begint zondagmiddag aan een reeks van 3 thuiswedstrijden, te beginnen tegen AWC uit Wijchen. 

In Grootebroek zal het complex van De Zouaven goed gevuld zijn met supporters want streekgenoot De Spartanen komt op bezoek. De Zouaven is als koploper natuurlijk op papier de favoriet maar De Spartanen is als nieuwkomer in de 2e klasse bezig aan een prima seizoen. In de 3e klasse, met veel Westfriese ploegen, volgen we maar liefst 4 wedstrijden live. 

De Grasshoppers, thans de nummer 3 in de ranglijst, ontvangt koploper Vios Warmenhuizen, doen De Westfriezen en VVW een gooi naar de top3, zullen Holandia T en KGB proberen aan te klampen in het linkerrijtje en zal VVS’46 op Texel tegen de plaatselijke voetbalclub aldaar zonder schade de drie punten mee terug proberen te nemen op de veerboot naar Spanbroek. Verder hebben de wedstrijden HSV Sport-Victoria O en Always Forward-De Valken ook onze ruime aandacht.

Na het grote live schakelprogramma zullen de eerste reacties binnen druppelen vanaf de velden, gevolgd door het zaterdagvoetbal waarbij het Hoornse Zwaluwen’30 aan een indrukwekkende zegereeks bezig is. Na het bescheiden handbalblok, alleen de hoofdmacht van Westfriesland/SEW komt dit weekend in actie, zetten we alle uitslagen van het zondagvoetbal op een rijtje.

Sport Actueel, zondagmiddag tussen 13:00 en 17:00 uur op WEEFF, uw eigentijdse, Westfriese Streekomroeper. Via de Ziggo kabel, in de ether op 103,9 MHz (tevens 105,8 en 107,1 MHz) en WEEFF.NL. (op onze website kunt u vinden via welke andere aanbieder u WEEFF kunt ontvangen op radio en tv)

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066 of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services