Live Live

Sportclub met ballen: Hoornse BV club met torenhoge ambities

Gepubliceerd: Maandag 07 januari 2019 09:24

Sportclub met ballen: Hoornse BV club met torenhoge ambities

HOORN - Een club met torenhoge ambities, zo kunnen we de Hoornse BV samenvatten. Daar kwam verslaggever Dennis Nieuwenhuis achter toen hij een bezoek bracht aan de badmintonvereniging die dit jaar terugkeerde in de eredivisie.

Die torenhoge ambities zijn samengebracht in een soort van vijfjaren plan. "Nu inmiddels drie jaar geleden zagen we eigenlijk al dat we flink wat talent in huis hadden. Dus toen hebben we bedacht om over vijf jaar serieus mee te doen om het kampioenschap. We schreven vervolgens een plan om om het aanwezige talent een team te bouwen dat binnen die periode tot de top van Nederland kon behoren. Tot nu toe gaat dat goed", vertelt een trotse Rico Klaassen Bos van de technische commissie.
 
Ambities maar weinig publiek
 
Ondanks de torenhoge ambities van de vereniging valt de publieke belangstelling tegen bij de Hoornse BV. "Het is niet veel nee. Het zou een stuk meer kunnen zijn, dus we hopen in de toekomst als we nog iets beter zijn meer mensen uit de buurt te trekken, want het is bijzonder dat we in de eredivisie spelen", legt Klaassen Bos uit.
 
Sportclub met ballen bij jou langs?
 
Wil je dat Dennis Nieuwenhuis ook eens bij jullie club op bezoek gaat. Geef je dan op via sport@nhsport.nl en Dennis komt binnenkort een keertje langs. Sportclub met ballen wordt dit seizoen iedere zondagavond tussen 18.00 en 19.00 uur uitgezonden.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services