Live Live

Sporten in De Brink in Obdam

Gepubliceerd: Zaterdag 20 oktober 2018 19:17

Sporten in De Brink in Obdam

OBDAM - Sinds september van dit jaar is Dé Sportschool de nieuwe huurder van de fantastische sportruimte in het souterrain van Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam. Dé Sportschool maakt voor haar Yoga-lessen bovendien gebruik van de cursusruimte in De Brink. Het werd de aanzet tot een plezierige verbintenis.

De sportlessen van Dé Sportschool in De Brink hebben gezorgd voor een frisse aanloop van bezoekers van Sociaal-Cultureel Centrum De Brink. Volgens Ed Mantz van Dé Sportschool is de doelgroep 40- en 50-plus goed vertegenwoordigd en ook actieve ouderen laten zich regelmatig zien tijdens een van zijn lessen. De Obdamse jeugd kan inmiddels ook weer voor hun sportactiviteiten bij Dé Sportschool in De Brink terecht. Op vrijdagmiddag vinden de Streetdancelessen plaats. Vanaf 16.15 uur voor de Mini's gevolgd door de Kids vanaf 17.00 uur. De Jeugd kan om 18.00 uur terecht voor HipHop/Streetdance lessen!

Wat betreft de actieve ouderen biedt Dé Sportschool nog kennismakingsrondjes in de groepslessen aan. Zo kunnen zij zonder meer uitproberen op maandag- en vrijdagochtend om te zien of dit bevalt. Voor Yoga is er op dinsdagochtend, woensdagavond en donderdagavond nog ruimte voor enthousiaste deelnemers.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services