Live Live

Sprookjewonderland wordt Sprookjeswinterland

Gepubliceerd: Vrijdag 07 december 2018 06:48

Sprookjewonderland wordt Sprookjeswinterland

ENKHUIZEN – Het is weer zover, de gezelligste maand van het jaar is weer aangebroken en traditioneel wordt Sprookjeswonderland omgetoverd in warme winterse sferen tot Sprookjeswinterland.

Zing uit volle borst mee met de bewoners van 'Berenwinterland'. In de Kamer der Voorspellingen vertelt Futuria wat de toekomst in petto heeft en iedere dag kun je oog in oog staan met één van de levende sprookjesfiguren.

Bij binnenkomst van het park staat een kerstboom van maar liefst 15 meter hoog. Iedere namiddag om 16.00 uur komt de heks om samen met het aanwezige publiek de boom te betoveren zodat de lichtjes ontbranden. Door het hele park zorgen vele duizenden sfeerlichtjes en honderden lantaarntjes voor een feeëriek schouwspel.

Elke dag op 16:00 uur komt de heks naar de supergrote kerstboom en dan worden samen met de kindjes de lichtjes aangestoken, door de betovering van de heks.

Op 15 & 16 december 2018 en van 22 december tot en met 6 januari is het park dagelijks geopend tussen 11.00 en 18:30 uur.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services