Live Live

Stede Broec heeft zonnetjes voor mantelzorgers

Gepubliceerd: Maandag 08 oktober 2018 16:55

Stede Broec heeft zonnetjes voor mantelzorgers

STEDE BROEC - Mantelzorgers zijn onmisbaar. Daarom wil de gemeente Stede Broec ook dit jaar weer alle mantelzorgers in het zonnetje zetten. Het langdurig en intensief zorgen voor een naaste moet namelijk beloond worden.

Uitnodiging mantelzorgmiddag

Zorgt u regelmatig voor een familielid, kennis of buurman? Dan wil Stede Broecj u bedanken door u uit te nodigen voor een speciale mantelzorgmiddag. U bent van harte welkom donderdag 1 november van 13.30 tot 16.00 uur bij Hét Postkantoor in Bovenkarspel. De deuren gaan om 13.15 uur voor u open. Deze middag kunt u even ontspannen. Ook heeft u tijd om met andere mantelzorgers te praten en ervaringen uit te wisselen.

Geregistreerd?

Stede Broec nodigt automatisch alle – bij hun- geregistreerde mantelzorgers uit. Bent u wel mantelzorger, maar nog niet bij ons geregistreerd? Registreert u zich dan snel en gemakkelijk via www.stedebroec.nl/mantelzorg. Dan kunt u gelijk doorgeven of u ook komt.

Aanmelden

Om zeker te zijn van een plekje is het nodig om u voor deze middag aan te melden via het aanmeldformulier. Dit kan vanaf donderdag 11 oktober. Voor alle aanmeldingen tot en met 25 oktober reserveert Stede Broec een plaats. Als geregistreerd mantelzorgers krijgt u ook een VVV-bon. Kunt u deze dag niet komen, maar wilt u wel een VVV bon ontvangen? Meldt u zich dan online af en Stede Broec zorgt dat u de VVV bon thuisgestuurd krijgt.

Zorg overnemen

Wilt u wel komen, maar kunt u niet weg? De zorg voor uw naaste kan dan tijdens deze middag over worden genomen door professionals. Geïnteresseerd? Geef dit dan ook aan op het aanmeldformulier.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services