Live Live

Stede Broec werkt verder aan haar dienstverlening

Gepubliceerd: Donderdag 04 juli 2019 19:58

Stede Broec werkt verder aan haar dienstverlening

STEDEBROEC - Als u naar het gemeentehuis komt, willen wij u graag snel en goed helpen. Onze werkwijze aan de balie wordt beïnvloed door landelijke wet- en regelgeving en digitale ontwikkelingen.

Om onze dienstverlening aan de balie hierop aan te laten sluiten en verder te verbeteren, gaan we de werkwijze voor het aanvragen van Burgerzaken producten in 2020 wijzigen.


Werken op afspraak
We moeten als organisatie invulling geven aan landelijke en digitale ontwikkelingen. Tegelijkertijd willen we de bezetting aan de balie beter aan kunnen laten sluiten op de vraag van de inwoner. Om dit mogelijk te maken, willen we in 2020 voor onze burgerzaken producten op afspraak gaan werken.

Als we weten wanneer u binnenkomt en met welke vraag, zorgen wij ervoor zorgen dat de juiste medewerker voor u klaar staat die u goed en snel kan helpen. Ook weet u als u binnenkomt dat u gelijk aan de beurt bent. Ook kunt u straks steeds meer producten digitaal aanvragen.

Op welke wijze we het werken op afspraak vorm willen geven, onderzoeken we de komende maanden samen met onze inwoners. Wij houden u hiervan op de hoogte.

Altijd welkom
Het werken op afspraak geldt alleen voor de burgerzaken producten en is niet van invloed op de openingstijden van ons gemeentehuis. De receptie van het gemeentehuis blijft vanzelfsprekend geopend voor bezoekers en u bent en blijft van harte welkom bij ons.

Mail de redactie voor tips en weetjes op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services