Live Live

Stichting Bake for Life Obdam dolblij met luxe kringloopwinkel

Gepubliceerd: Zaterdag 01 december 2018 11:27

Stichting Bake for Life Obdam dolblij met luxe kringloopwinkel

OBDAM – Marleen Pater is vrijwilliger en voorzitter bij de stichting Bake for Life. "Geweldig dat we een luxe kringloopwinkel konden starten in het hart van Obdam. In de Pop Up Sjop is zoveel keuze; nieuw, tweedehands of vintage. Wie nog cadeautjes voor de feestdagen nodig heeft, slaagt hier vast en zeker. Er staat zoveel!", zegt Marleen enthousiast.

Bake for Life zet zich in voor kansarme mensen in onder meer Oeganda. "We bieden hen een kans om een toekomst op te bouwen, maar ze moeten wel willen. Mensen met een beperking of die kinderen hebben met een handicap zie je opbloeien en groeien in hun ontwikkeling. Eerst kan iemand schuchter overkomen, maar met een baan in de bakkerij en dat ze zelf centjes verdienen, zie je ze het jaar daarop terug met opgeheven hoofd. Geweldig! Daar draait het allemaal toch om? Ik ervaar het als een groot geluk, dat ik in Nederland bij machte ben en de kracht heb om mensen in een arm land te helpen."

Gezellige winkel
In de Pop Up Sjop vindt men leuke accessoires om het interieur in huis op te pimpen, maar ook kookboeken uit Afrika of leuke presentjes voor de feestdagen. "Iedereen gaat wel met iets leuks naar huis. Alle vrijwilligers helpen graag een maand mee om alle spullen die we van de ondernemers, vrienden en handelaars hebben, te verkopen voor het goede doel. En het is allemaal knap spul! De gehele opbrengst gaat naar Oeganda toe, om die mensen te helpen. Iedereen uit Obdam en ver daarbuiten is natuurlijk van harte welkom om een kijkje te nemen in onze o zo gezellige Pop Up Sjop, aan de Burgemeester de Nijsplein 3 in Obdam. We zijn van dinsdag tot en met zaterdag open van 09.30 tot 17.00 uur. Kom snel eens langs want we zijn tot 22 december geopend."

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services