Live Live

Straatroof Zwaag, politie zoekt getuigen

Gepubliceerd: Donderdag 14 maart 2019 06:30

Straatroof Zwaag, politie zoekt getuigen

ZWAAG - Na een avondje stappen in Amsterdam werden twee scooterrijders bij terugkomst in Zwaag op straat beroofd door twee jongemannen. Dat gebeurde in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 september 2018. De zaak wordt behandeld in Bureau NH.

Rond 05.45 uur 's ochtends rijdt het duo op de scooter over het fietspad aan de Oostergouw, richting de Dorpsstraat in Zwaag. Daar worden ze gestopt door twee mannen.

Worsteling
Een van hen grijpt de contactsleutel uit de scooter en roept dat de jongens op de scooter hun spullen af moeten staan. Ook een duur horloge van de bestuurder van de scooter moet worden afgestaan. Er volgt een korte worsteling tussen de mannen, waarna de straatrovers het op een lopen zetten en naar een zilverkleurige Volkswagen Golf rennen die iets verderop staat.

De twee rovers zijn allebei rond de 20 jaar, tussen de 1.75 en 1.90 meter lang en hebben een lichtgetinte huidskleur. De een had een fors postuur, de ander was juist slank. De politie vermoedt dat de twee straatrovers de twee jongens vanuit Amsterdam zijn gevolgd naar Zwaag.

Tips?
Wie meer weet over deze zaak, kan contact opnemen met de politie via 0800-6070. Misdaad anoniem melden kan via 0800-7000.

Bekijk alle zaken uit Bureau NH hier terug.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066 of mail de redactie op redactie@weeff.nlDeel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services