Live Live

Strandvogels rolt Apollo '68 op

Gepubliceerd: Maandag 25 februari 2019 07:53

Strandvogels rolt Apollo '68 op

ONDERDIJK - Net als vorige week tegen Woudia kwam Strandvogels pas in de tweede helft goed op stoom. Toen werd een 2-1 voorsprong bij rust uitgebouwd naar een 7-2 overwinning, deze keer werd een 1-1 omgezet in de 5-1 zege.

De blijdschap na afloop werd nog een stuk groter toen bleek dat concurrent Dynamo met 4-3 onderuit was gegaan bij St. George. Strandvogels is daarom weer koploper en kan de eerste periodetitel bijna niet meer ontgaan. KSV kan in punten nog gelijk komen met Strandvogels, maar dient daarvoor de resterende drie wedstrijden te winnen, waaronder volgende week van de Vogels. Daarnaast moeten de Heerhugowaarders een verschil in doelsaldo van 14 goals zien te overbruggen.

Niets in onmogelijk in de 4e klasse C waar de doelpunten af en toe als rijpe appels van de boom vallen. Maar heel waarschijnlijk dat het lukt is het ook niet, met voor KSV nog wedstrijden tegen Woudia (uit) en St. George (thuis) voor de boeg. Periodewinst heeft Strandvogels sowieso in eigen hand, want het reist volgende week naar Heerhugowaard en stelt bij een gelijkspel die zege veilig.

Foto: Stijlvolle actie van Tom Glim, maar hoe kan het ook anders met dat nummer op je rug. (v.v. Strandvogels)

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066 of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services