Live Live

Strijd om landstitel zaalvoetbal LIVE

Gepubliceerd: Vrijdag 10 mei 2019 08:33

Strijd om landstitel zaalvoetbal LIVE

HOORN - Vanavond is het zover: dan begint de strijd om het landskampioenschap zaalvoetbal. FC Marlène uit Heerhugowaard en Hovocubo uit Hoorn zullen in een Best of Three strijden voor de titel. Hovocubo, onder leiding van Sander van Dijk, is regerend landskampioen en wist in de halve finale redelijk eenvoudig af te rekenen met Futsal Apeldoorn, 2-6 en 8-2. FC Marlène, onder de bezielende leiding van de Hoornse coach Anand Jagdewsing, had een zware kluif aan FC Eindhoven want in de eerste wedstrijd moest er een verlenging aan te pas komen (5-5 regulier, 7-6 na verlenging) terwijl in de tweede wedstrijd het tactisch plan van de Waardse formatie de doorslag gaf, 2-4.

In sporthal De Waardergolf in Heerhugowaard zal de eerste wedstrijd gespeeld worden. Gezien de voorverkoop zal de sporthal tot de laatste plek gevuld zijn met enthousiaste zaalvoetballiefhebbers uit Noord Holland maar daarnaast zal deze reeks van wedstrijden ook LIVE uitgezonden worden op YouTube. Deze uitzendingen komen tot stand dankzij de KNVB en de Eredivisie CV. 

Het wedstrijdcommentaar, evenals de interviews, zal verzorgd worden door WEEFF's eigen sportpresentator en verslaggever Leo Giovannangelo die na 33 jaar inmiddels geen onbekende meer is in het zaalvoetbalmetier. In de eerste uitzending zal hij ter zijde worden gestaan door Maarten Frankfort, voormalig coach en speler van FC Marlène en 't Veerhuys uit Hoorn en tevens ex-international. Volg via deze link de Noord Hollandse droomfinale tussen deze twee streekgenoten.

Volg vanavond hier live de wedstrijd via WEEFF


Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services