Live Live

Tafeltennisvereniging Stede Broec wint €2.500,-

Gepubliceerd: Donderdag 24 mei 2018 13:52

Tafeltennisvereniging Stede Broec wint €2.500,-

STEDE BROEK - Vorig jaar haalde de Grote Clubactie het nieuws, omdat de hoofdprijs uit de loterij (€ 100.000,-) niet geclaimd is. Niemand meldde zich met het winnende lot. Maar er is goed nieuws: de prijs van een ton gaat er alsnog uit! De Grote Clubactie verloot het bedrag onder de verenigingen die vanaf 15 september loten verkopen van de Grote Clubactie. Één van de eerste winnaars is Tafeltennisvereniging Stede Broec uit Bovenkarspel.

26 geldbedragen verdeeld

Alle deelnemende verenigingen, die een bestelling plaatsen voor de Grote Clubactie 2018, maken kans op mooie geldprijzen. Tijdens deze zogenaamde Kickstart-actie, verloot de Grote Clubactie tien weken lang €10.000,-, opgedeeld in mooie geldbedragen. De winnaars van de eerste trekking zijn inmiddels bekend. Hierbij is er 1x €2.500,- en 25x €300,- weg gegeven. Tafeltennisvereniging Stede Broec viel in de prijzen en won €2,500,-! Ook Gymnastiekvereniging Lycurgus-Advendo uit Schagen en Tafeltennisvereniging Olympia uit Enkhuizen vielen in de prijzen. Zij wonnen ieder €300,-.

Stede Broec kan prijs goed gebruiken!

Tafeltennisvereniging Stede Broec is blij verrast met de prijs! Margo Oudt-Besseling van de jeugdcommissie van de vereniging vertelt: “Dit hadden wij nooit verwacht! Wij moeten altijd opboksen tegen de grotere verenigingen en nu winnen wij een keer.” Vorig jaar hebben we €1.444,- opgehaald met de Grote Clubactie. Daar konden we al heel wat van doen. Maar ons ultieme doel is de kantine opknappen. Dat kunnen wij nu, dankzij dit mooie geldbedrag, realiseren. Daar zijn wij, maar vooral ook onze leden, ontzettend blij mee!”

Clubs kunnen nog steeds meedoen!

Verenigingen kunnen ook nu nog meedoen aan de actie. De Grote Clubactie geeft namelijk nog negen keer mooie prijzen weg. Hoe eerder verenigingen een bestelling plaatsen voor de Grote Clubactie 2018, hoe groter de kans om te winnen. En dat al vóór de lotenverkoop begint! Met de Grote Clubactie worden loten verkocht voor €3,- per stuk, waarvan 80% naar de club gaat.

Meer informatie of deelnemen? Of benieuwd naar alle winnaars van de 1e trekking? Ga naar: clubactie.nl/kickstart

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services