Live Live

Team HSIS Health & Sport Instituut Schaper halen veel geld op met veiling voor Samenloop voor Hoop.

Gepubliceerd: Maandag 08 april 2019 09:45

Team HSIS Health & Sport Instituut Schaper halen veel geld op met veiling voor Samenloop voor Hoop.


 

GROOTEBROEK - Zaterdagavond 19.30 uur, een overvolle kantine van sportvereniging SAV en allemaal vanwege de veiling & feestavond Fight for Cancer. Marloes Pieksma en Jaqueline Weel de stuwende krachten achter deze avond mogen terugkijken op een zeer geslaagde avond, met een opbrengst van ruim 3000 euro.

De kavels die werden aangeboden vonden gretig de weg naar kopers, mede door de vrolijk uitgedoste veilingmeester Nielsson Kooijman die als het moest zelfs even een gezellig persoonlijk gesprek met de kopers ging houden om ze over de streep te zetten om toch die 10 euro meer te bieden dan die andere koper.

De avond stond in het teken van Fight for Cancer. In totaal krijgen in Nederland meer dan 100.000 mensen per jaar kanker, dit zijn er 11 per uur. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ willen zij jou inspireren om samen de strijd tegen kanker aan te gaan want samen kunnen een droom realiseren: kanker verslaan.

Zo vertelt Sjaak Weel over zijn vrouw die 23 jaar geleden non-hodgkinlymfoom kreeg en hun leven danig op zijn kop heeft gezet. Tijdens de avond konden de bezoekers speciale lichtjes in de vorm van een hartje kopen, de opbrengst van de verkoop kwam ook volledig ten goede van de veilingavond.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services